Marjolein van der Linden - Troubleshooter en sidekick voor ondernemers

Marjolein
logo Office Heroes DEF

Ik denk mee met ondernemers in en over hun bedrijf, los problemen op en verbind ondernemers met elkaar. Ik werk namelijk niet alleen, maar zet de voor jou waardevolle ondernemers uit mijn netwerk voor je in. Zo maken we met zijn allen ondernemen tot het feest dat het zou moeten zijn. Dat doe ik primair vanuit mijn eigen ondersteunersnetwerk Office Heroes, maar ook via andere wegen. Iedereen die ik voor je inzet ken ik persoonlijk, dus dat zit altijd goed!

Of je nu een eenmanszaak hebt, of een wat groter bedrijf met personeel in dienst: soms loop je tegen zaken aan die je niet 1-2-3 weet op te lossen. Dan doet de frisse blik van een buitenstaander vaak wonderen.

Door aan de hand van de probleemstelling gerichte vragen te stellen, is het probleem meestal snel boven water, en dat is al de helft van de oplossing. Door samen aan de slag te gaan, worden we de problemen snel de baas en kan jij weer verder met wat je het liefste doet! Inzicht creëert immers overzicht en dat leidt weer tot uitzicht op betere tijden.

Volg Marjolein op