Elze Lamers - Juridisch probleemoplosser

Elze
EML

Weet jij als ondernemer ‘ook wel’ dat het goed is om jouw juridische zaken op orde te hebben? Heb je onbetaalde facturen? Heb je issues met een klant of opdrachtgever? Wil je weten of je webshop juridisch in orde is? Maar schuif je het allemaal voor je uit, omdat je geen tijd hebt of omdat je het saai of lastig vindt?

Elze to the rescue! Ik vind het namelijk niet normaal leuk om jou te helpen bij de juridische zaken waar jij geen tijd voor hebt of die jij saai of lastig vindt. Alles op het gebied van consumentenrecht, intellectueel eigendomsrecht, privacyrecht, contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht.

Je kunt me tijdens de Vraag maar raak jouw juridische vraag stellen. Soms kan ik je niet direct helpen, omdat ik nog iets moet uitzoeken of jouw documenten moet bekijken. Je krijgt dan later altijd een antwoord waar je weer iets mee kunt. Wil je zeker weten dat je direct verder kunt? Boek dan op voorhand jouw sessie met daarin jouw vraag, dan kan ik contact met je opnemen als het nodig is om documenten alvast te bekijken.

Volg Elze op