Christa Bastiaan - Social Media kenner | Facebook & Instagram

CHB Content 202010
Logo_CHB

Ik bied ondernemers een virtuele rechterhand zonder full-time in dienst te zijn. Omdat ondernemers liever met ondernemen bezig zijn, nemen (of hebben) ze vaak geen tijd voor dagelijks of wekelijks terugkerende taken. En deze terugkerende taken kunnen een steeds grotere last worden. Social Mediamarketing, mailbeheer, planningen maken en/ of beheren. Met mijn eigen onderneming CHB Content sta ik, als virtueel assistent, klaar om dit alles ‘op afstand’ uit handen te nemen.

Social Media
Zichtbaar zijn op Social Media vergt een hoge mate van zelfdiscipline en creativiteit. Heb jij als ondernemer een Facebook- of Instagram account, maar kom je er gewoon niet aan toe om jouw onderneming op de juiste wijze te profileren? Ik help je graag om boven het sociale maaiveld uit te steken! Niet alleen tekstueel of met behulp van een contentkalender, maar ook aan de hand van het maken en of bewerken van afbeeldingen via de tool Canva.

Video
Video is niet meer weg te denken op de tijdslijnen van Social Media. Wil je ook graag met video je zichtbaarheid vergroten, maar vind je het lastig om mee te doen in de wereld van stories & reels? Laat mij je dan wegwijs maken in het maken van een “Social Media” video!

 

Volg Christa op